Vis købsdata fra GoPay app og POS-terminal i GoPay Manager

I GoPay Manager kan lejernes Office manager få adgang til købsdata. Fordelen er at det er nemt at se købstransaktioner og hente købsbilag, for at kunne lave regnskab og køre løntræk.

 
Hvordan får jeg adgang som Office manager?

For at få oprettet en administrator konto som Office Manager skal du sende en e-mail til support@facilitynet.dk. Vi anmoder herefter om tilladelse fra jeres kantineforpagter,

Når din Office managers konto er oprettet vil du modtage en e-mail-invitation, hvor du kan oprette dit brugernavn og adgangskode til GoPay Manager.

 

Sådan anvendes GoPay manager

Log ind

Indtast https://prod.facilitynet.dk/gopay-manager/ i din browser og log ind med dit brugernavn og adgangskode.

Vis købsdata

Når du er logget ind, vil du blive præsenteret for en oversigt over virksomheden køb. Her kan du se detaljer og hente købsbilag om hver enkelt transaktion, såsom tidspunkt, navn, betalingsmetode og beløb.

Sortering

Du kan sortere transaktionerne ved at klikke på kolonneoverskrifterne. For eksempel kan du sortere transaktionerne efter tidspunkt ved at klikke på "Tid" overskriften.

Filtrering

For at filtrere transaktionerne skal du klikke på "Filtrer" knappen. Her kan du filtrere transaktionerne efter forskellige kriterier såsom tidspunkt, navn, betalingsmetode og beløb.

Eksporter til Excel

Du kan eksportere køb til Excel. Klik på "Eksporter" knappen og vælg "Excel" for at downloade en rapport i Excel-format.

 

Support

Hvis du har brug for hjælp, så kan du kontakte vores kundesupport på support@facilitynet.dk.

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt