FacilityNet 2.0 - Nyheder for Køkkenpersonalet

Vi er glade for at kunne meddele, at vi snart lancerer FacilityNet 2.0 (version 2). Alle kunder vil automatisk blive opgraderet til FacilityNet 2.0, som er efterfølgeren til den nuværende FacilityNet platform.

FacilityNet 2.0 har fået et stort "ansigtsløft" og tilbyder en forbedret brugeroplevelse med nyt layout, bedre navigation samt en række nye features for køkkenpersonalet.

Denne artikel beskriver nogle af de nye features for Køkkenpersonalet:

  • Ny ordre navigationsmenu
  • Smart ordre filter
  • Vis varesortiment med flotte billeder
  • Real-time dashboard - Se dagens leveringer, salgstal, spisende gæster m.m.
  • Forbedret deadlinestyring
  • Daglig email rapport med dagens leveringer og salgstal
  • Modtag SMS, hvis kantineterminal mangler bonpapir eller er offline

 

Ny ordre navigationsmenu (print, bogfør, lås, eksporter...)

Det har aldrig været så simpelt at slette, printe, eksportere, bogføre, låse ordrer for kantine-administrator. Marker alle eller en ordre i venstre side med et flueben og en navigationsmenu dukker automatisk op i bunden af siden.

 

canteen_navigation_menu.jpg

 

Smart ordre filter

Det er nu let for kantine-administrator at filtrere ordrer. Klik op filter ikonet og et panel i højre side vil blive synligt. Her kan kantine-administrator klikke på det filter som ønskes, f.eks. "ordrer der skal leveres", "ordrer der afhentes" m.m.

 

canteen_filter.jpg

 

Vis varesortiment med flotte billeder

kantine-administrator kan nu præsentere varesortiment med billeder, hvilket ser godt ud og vækker flere behov hos kantinekunderne. Den nye billede visning ser således ud:

 

canteen_image_catalog.jpg

kantine-administrator kan stadig vælge blot at vise kantinens varesortiment i listeform, som tidligere.

 

Real-time dashboard - Se dagens leveringer, salgstal, spisende gæster m.m.

kantine-administrator har nu et totalt overblik over dagens leveringer og salg med det nye dashboard. Der er f.eks. let at se antallet af dagens leveringer, om der er ordrer der skal bogføres,  antal leveringer opdelt i tidsrum på dagen, antal gæster der skal spise frokost i kantinen m.m. Et suverænt overblik til at planlægge dagen.

canteen_dashboard.jpg

 

Forbedret deadlinestyring

Opsætning og visning af deadlinestyring for bestillere er forbedret. kantine-administrator skal blot angive en deadline for hver dag i ugen, f.eks. for levering til mandag: "Bestil 1 dag før kl. 12:00".

Når kantinekunden bestiller til mandag så vil bestiller, såfremt deadline ikke overholdes, få beskeden "Bestilling skal foretages senest fredag før kl. 12:00".

canteen_deadline.jpg

 

Daglig email rapport med dagens leveringer og salgstal

kantine-administratorer modtager nu hver morgen en email med en agenda over dagens leveringer, antal gæster og ugens salg. Det betyder, at kantinen altid er fuldt opdateret og forberedt til dagens arbejde og har styr på salget og om der mangler at blive faktureret ordrer.

canteen_email_dashboard.gif

 

Modtag SMS, hvis kantineterminal mangler bonpapir eller er offline

Nu skal kantine-administrator ikke overvåge kantine-terminalen mere. kantine-administratorer kan modtage en SMS, hvis kantineterminalen er ved at løbe tør for bonpapir, er offline eller en ledning er hevet ud.

canteen_phone_alert2.jpg

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt