FacilityNet 2.0 - Nyt hardware

I FacilityNet 2.0 er det ikke kun softwaredelen der har fået et stort "ansigtsløft". Vi stolte over at kunne tilbyde nogle nye hardware løsninger.

 

Ny Designer Gæste tjek-ind stander 

Med FacilityNets selvbetjente gæste tjek-ind stander kan virksomheden aflaste receptionen. Gæster tjekker sig selv ind, hvorefter der printes en gæstekort og værten modtager en SMS, at gæsten er ankommet. Løsningen er også ideel til virksomheder uden en reception.

Nu tilbyder FacilityNet en flot og eksklusiv designer Gæste tjek-ind stander. Standeren er designet af Christian Nygaard og tilbydes i farven hvid eller sort.

Gæstestanderen, med dens unikke slanke design er en eksklusiv løsning til virksomheden, der ønsker en flot gæstestander og en professionel velkomst til gæster samtidigt med effektivisering / aflastning af receptionen.

iPad-stand-floor.jpg

 

Elegant gæste tjek-ind bordfod til receptionen

FacilityNets nye gæste tjek-ind bordmodel er en elegant løsning i pulverlakeret aluminium. Skærmen kan også monteres på væg.

 surface-go-front-with-keyboard-new-logo-1024x683.gif

 

stand-for-surface-go-side-view-1024x683-revise.jpg

 

Ny Phillips touch lokaleskærm

FacilityNets lokaleskærme monteres ude foran mødelokalet. På skærmen kan man se lokalets navn, kommende møder samt booke, forlænge eller afslutte igangværende møde.

Den nye Phillips lokaleskærm med touch er en elegant løsning, da den monteres direkte på væggen uden en ramme.

Image result for PHILIPS SIGNAGE SOLUTIONS MULTI-TOUCH

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt