Satellitkantine (udleveringssted)

Hvis I har et produktionskøkken, som leverer til flere lokationer, kan I oprette en sattelitkantine (et udleveringssted).

En sattelitkantine hører under et produktionskøkken. Det er kun i produktionskøkkenet, at der kan foretages opsætninger, som f.eks. prislister, varer og deadlinestyring.

Der kan oprettes satellitkantine administratorer, som kun kan se de ordrer, der er bestilt i satellitkantinen. Satellitkantine administratorer kan se en ordreoversigt med mødenavn, leveringstid, sted, antal kuverter og printe ordrer. Personalet har også mulighed for at redigere ordrer, som er oprettet i satellitkantinen. 

 

Satellitkantiner har begrænset funktionalitet i forhold til et produktionskøkken

  • Det er ikke muligt at have en separat prisliste på en satellitkantine. Varesortiment og priser er de samme som produktionskøkkenet.
  • Det er ikke muligt at have andre deadline/leverings indstillinger på en satellitkantine end den opsætning, som er valgt i produktionskøkkenet. 
  • Det er ikke muligt at trække en separat produktionsliste for satellitkantinen. Dette styres af produktionskøkkenet.
  • Det er ikke muligt at låse/åbne ordrer fra satellitkantinen.
  • Det er ikke muligt at lave en speciel faktura opsætning på en satellitkantine.

 

Sådan håndteres ordrer i satellitkantinen

Ordreoversigten ser ud, som på skærmbilledet nedenfor. Her har du mulighed for at redigere ordren, samt skrive en meddelelse til bestilleren. Ordrer skal bogføres af produktionskantinen og vil fremgå på listen indtil de er bogført. 


mceclip0.png

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt