Tilføj produktnumre på varer eller varegrupper

Denne guide tager udgangspunkt I at du er logget ind, som kantineadministrator og ønsker at tilføje produktnumre til varer eller varegrupper i en eller flere prislister. På nuværende tidspunkt gælder denne guide kun til E-conomic.

Når I integrerer FacilityNet til jeres økonomistyringssystem, så kan det være en fordel at indtaste produktnumre enten på jeres varer eller på varegrupper. På den måde kan FacilityNet indlæse salget under de tilsvarende produktnumre i jeres økonomistyringssystem.

Hvis I vælger at indtaste produktnumre på varegrupper, så vil alle varer under denne gruppe, blive indlæst under dette produktnummer. Det er vigtigt at være opmærksom på at produktnummeret skal oprettes, som en vare i jeres økonomistyringssystemet, for at vi kan indlæse salg på det. 

I skal samtidig være opmærksom på at, hvis I indtaster produktnumre på varegrupper, så vil det overskrive alle andre produktnumre, som er indtastet på enkelte varer. 

 

Når I er logget ind i FacilityNet, som kantinepersonale, så skal du først oprette dine produktkoder.
Tryk Administration->Opret produktkode
mceclip3.png

 

Udfyld felterne og tryk Opret
mceclip2.png

 

For at tilføje produktkoden på enten end vare eller en varegruppe, så tryk Administration->Vis varesortiment
mceclip0.png

 

Vælg en prisliste fra listen og tryk Rediger på enten en vare eller varegruppe
mceclip1.png

 

Vælg den ønskede produktkode på listen og tryk Rediger varegruppe
mceclip4.png

 

Hvis I ønsker at sætte produktkoden på enkelte varer, så gøres dette på samme måde. I skal blot redigere den enkelte vare i stedet for varegruppen. 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt