Fair usage support politik

FacilityNet har udarbejdet en fair usage support politik. Grunden til at vi har en Fair use support skyldes, at vi skal have ressourcer til at kunne drifte, supportere og videreudvikle løsningen til alle vores kunder. Vi er interesseret i, at tilbyde alle kunder en god og høj service, hvorfor servicen ikke må misbruges af en enkelt kunde.

 

Support henvendelser

Vi betragter det ikke som fair use, såfremt en kunde i gennemsnit:

  1. Skriver mere end 10-15 support henvendelser ugentligt.
  2. Ringer til support mere end 5-7 gange ugentligt.
  3. At telefonopkald varer mere end 5 minutter.
  4. At kunden indkalder FacilityNets medarbejdere til fysiske eller online møder, der drejer sig om support eller træning.

Med fair use support henvises ikke til fejl indrapporteringer.

I ovenstående tilfælde kan FacilityNets team vurdere sagerne, som svarende til uddannelse i systemet, hvorfor vi forbeholder os ret til:

  1. At fakturere kunden pr. time
  2. At tilbyde kunden træningssessioner

 

Import, datavedligeholdelse og dataeksport

FacilityNet support hjælper gerne kunden med udfordringer i forbindelse med dataimport, datavedligeholdelse og dataeksport. Dog er det kundens egne data og dermed eget ansvar, at data vedligeholdes i systemet, hvilket kan gøres på forskellige måder, f.eks.:

  1. Via administrations-interface
  2. Via CSV-import
  3. Via REST API

Det kan forekomme, at der mangler værktøjer til dataimport eller eksport eller at kunden oplever udfordringer/fejl. I disse tilfælde er FacilityNet support altid klar til at hjælpe.

FacilityNet support vil også gerne hjælpe med både dataimport, datavedligeholdelse og dataeksport, men kunden må ikke forvente at det kan ske med kort varsel og ved gentagne vedligeholdelses-opgaver, så opfordres kunden til at gøre brug af en af FacilityNets værktøjer.

Såfremt at FacilityNet support skal hjælpe med dataimport, så skal data fremsendes i en Excel fil og følge foreskrifter på struktur og dataformater, som beskrevet i vores hjælpe guides.

 

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt